AKUSTIČNI PLAFONI | Srbija

Armstrong drveni plafoni

Izuzetno lepi plafoni koji daju prirodan i topao izgled enterijera

Za Armstrong drvene plafone izabrali smo najkvalitetnije proizvode koji odgovaraju svim zahtevima za vatrootpornošću, bez ugrožavanja akustičkih karakteristika proizvoda.

Furnir, sa završnom obradom od prirodnog drveta za prestižno i visokokvalitetno rešenje.

I ploče i paneli koriste se sa Armstrong potkonstrukcijom, koja omogućava laku montažu kao i lak pristup plenumu i instalacijama (korišćenjem Vector rešenja).

Paneli mogu imati Vector ivicu koja je obojena i koja omogućava 6mm zazora sa svih strana ploče, tako da potkonstrukcija nije vidljiva, a plafon ima monolitniji izgled u odnosu na uobičajna rešenja spuštenih plafona.

Kako bi se poboljšale akustičke karakteristike prostora, ovi proizvodi su dostupni sa nekoliko različitih tipova perforacija koje u okviru furniranih ploča mogu dostići koeficijent apsorpcije zvuka lw αW.

Armstrong drvene ploče i paneli su napravljeni od MDF materijala visokog kvaliteta sa završnim lakom koji je otporan na UV zračenja i koji produžava trajanje ploča i štiti od sunčeve svetlosti.
 
 
FURNIRI
Sve furnirane ploče imaju završnu obradu od prirodnog furnira i mat boju. Obzirom da je u pitanju prirodni proizvod, ujednačenost boje i strukture ne može da se garantuje.
Ash
(ASH)
Oak
(OAK)
Red Oak
(ROA)
US Cherry
(CHE)
US Walnut
(WAL)
 
 
DIMENZIJE
    600 x 600 mm 1200 x 600 mm*   1200 x 300 mm*
* Pravougaone dimenzije su dostupne samo u okviru furniranih drvenih ploča.
 
 
ZAVRŠNE OBRADE
Plain Rg 3003 (3%)* Rg 8013 (13%)* Lg 8002 (2%)*
Dimenzije: 8mm(w)x 3mm (d)
* Dostupne samo u okviru furniranih drvenih ploča.
 
DRVENI PLAFONI
Za više informacija o proizvodima, kliknite ovde...
 

Kada razmišljate «zeleno» prvi materijal kog se setite jeste drvo, zbog svog prirodnog izgleda i održivosti.

Armstrong vam nudi mogućnost da upotrebom drvenih plafona u prostoru omogućite kvalitetno okruženje u bez sastojaka koji mogu izazvati alergije, sertifikovani FSC sertifikatom za drvene proizvode (dostupan na upit).


Proizvodi

Najistaknutiji proizvodi

Podaci i Specifikacije

Pretražite